Uitzwaai Jan Neelen

13-07-17: Vandaag zijn Ton van Beek en Cees van de Ven op bezoek geweest bij Jan Neelen in Berkel Enschot.
Op zich niet zo heel erg bijzonder want de afgelopen 8 jaar zijn regelmatig mensen van de Heart for Gambia Foundation bij hem thuis geweest. Dit was echter de laatste keer omdat Jan aangegeven heeft te moeten gaan stoppen als vrijwilliger.
In de eerste jaren van ons contact kwam Jan regelmatig zelf naar Hapert gereden. Later gingen wij meestal naar hem om spullen op te halen. Onze stichting  heeft in die jaren grote aantallen gereedschap, naaimachines en tuingereedschap, afkomstig van Jan, naar Gambia kunnen verschepen. Als dit alles in de loods verzendgereed gemaakt werd, hebben we ons er steeds over verbaasd hoe keurig alles verzorgd was. Gereedschap in kisten verpakt, alle gereedschap in olie of was gezet!! Dit alles voorzien van keurig bijgevoegde lijsten.
In Gambia hebben vele scholen, ziekenhuizen en particulieren daar ongelooflijk veel plezier van gehad.
Jan is nu op een leeftijd gekomen dat het allemaal wat minder makkelijk gaat en ook zijn gezondheid is soms niet meer zoals hij graag zou willen. Jan en zijn vrouw Bertien zijn inmiddels verhuisd; wat kleiner gaan wonen.
Wij wensen Jan en Bertien veel geluk en gezondheid toe voor de komende jaren.

Beste Jan, héél veel dank voor datgene wat je al die jaren voor The Heart for Gambia Foundation hebt gedaan. Het was in een woord fantastisch !!