H4G op zoek naar opslagruimte

27-10-18: Al vele jaren lang maakt The Heart for Gambia Foundation kosteloos gebruik van de loods van Saris Aanhangers B.V. in Hapert. In verband met de uitbreiding van de eigen activiteiten heeft Fam. Saris naar het bestuur toe aangegeven, dat Saris Aanhangers B.V. deze opslagcapaciteit weer dringend zelf nodig heeft. Hieruit voortvloeiend is The Heart for Gambia Foundation per direct op zoek naar een nieuwe opslagruimte. Hierbij gaat de voorkeur uit naar (een gedeelte van) een loods van pakweg 100 m2 in de nabije omgeving van Eersel, Bladel, Hapert of Bergeijk, maar andere locaties zijn uiteraard ook prima !!
Belangrijk hierbij is dat de opslagruimte (i.v.m. containertransporten naar Gambia) goed bereikbaar is voor groot en zwaar transportmaterieel. 

Mocht u over een dergelijke ruimte beschikken of iemand kennen die deze graag aan ‘het goede doel’ beschikbaar zou willen stellen, neem dan contact op met Cees van de Ven, voorzitter van The Heart for Gambia Foundation. Cees is bereikbaar op telefoonnummer 0493 – 31 54 51
U kunt natuurlijk ook een e-mail berichtje sturen naar: info@hartvoorgambia.nl

Het bestuur van The Heart for Gambia Foundation is de familie Saris zeer erkentelijk voor de vele jaren dat H4G ‘om niet’ en in een uitermate goede verstandhouding gebruik mocht maken van hun loods.